Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/krabbelmaar.nl/includes/function.php on line 265
Chat online met diverse apps | Krabbelmaar.nl
Chat apps

Chat apps

Er zijn verschillende soorten manieren waarop je online contact kunt houden met de personen om je heen. Natuurlijk is dit dan ook mogelijk met je mobieltje. Je kunt hiervoor tegenwoordig kiezen uit diverse chatting apps. Ze hebben allemaal 1 doel: chatten online. Toch zijn er een aantal verschillen tussen de apps. Wij hebben de populairste chat apps voor jou hieronder toegelicht.

WhatsApp, Facebook Messenger en Snapchat

Deze chatting apps zul je vast wel kennen en op je telefoon hebben staan. Ze zijn dan ook de bekendste en grootste apps die communiceren via het net super makkelijk maken. Chat online met contacten uit je telefoonboek via WhatsApp. Heb je iemands nummer niet, maar heb je diegene wel in je Facebook vriendenlijst staan? Dan kun je met hem of haar online communiceren via Facebook Messenger. Ben je iemand die veel foto's en video's naar vrienden stuurt? Dan weet je dat Snapchat daar ideaal voor is! Je kunt video's en foto's opnemen, bewerken op verschillende manieren en dan naar je vrienden sturen. Tevens worden deze niet automatisch op je telefoon opgeslagen, waardoor je ook flink wat ruimte kunt besparen. Ook hoef je dan niet om de zoveel tijd je albums door te gaan om dingen te verwijderen. Foto's en video's die je wel graag zou willen houden, kun je uiteraard wel gewoon opslaan.

Minder bekende chatting apps

Behalve de bovengenoemde drie grote platformen, zijn er ook een aantal andere apps die chatten online mogelijk maken. Telegram, Happening en Viber zijn minder bekende namen, maar wel top chat apps. Heb je de eerder genoemde apps al geprobeerd en voldoen ze niet helemaal aan je verwachtingen? Dan is het misschien leuk om een van deze drie apps eens te proberen. Telegram is bijvoorbeeld een super alternatief voor WhatsApp. Viber is een mix van verschillende platformen, maar ook super handig en makkelijk te gebruiken. Voor studenten is onder studenten bijvoorbeeld heel populair, maar voor een niet-student, met een grote groep vrienden, is de app super leuk om eens te proberen!

Terug naar overzicht