Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/krabbelmaar.nl/includes/function.php on line 265
CU2 en breezertaal! | Krabbelmaar.nl
CU2

CU2

Ooit gehoord van breezertaal? Als je vroeg op Cu2 keek, zag je zo goed als alleen maar glitter en breezertaal. Cu2 was dé plek om te zijn als jongere in de jaren 2000. Je kon je profiel pimpen en contact maken met mensen die aan de andere kant van het land woonden! Je probeerde je profiel op te laten vallen, wat soms lastig was, aangezien iedereen vooral dezelfde glittertjes en plaatjes gebruikte.

Hoe zag zo'n profiel eruit?

Er zijn een aantal dingen die alleen maar op Cu2 konden of hip waren. Zo was er geen enkel profiel dat geen bewegende plaatjes erop had staan. Ook moest je een enorm opvallend welkom plaatje op je profiel hebben. Ook was er een vragenlijst van 100 vragen die ook echt iedereen op zijn profiel had staan. Natuurlijk werden de vragen beantwoord in heerlijke breezertaal. Je moest een gave kleuroverloop filter als profielfoto hebben, anders was je niet cool genoeg.

Meiden deelden hun 'liefde' voor elkaar door op elkaars pagina's van alles te plaatsen zoals, iiiiiiIIIiiI Lloo00oOff Yoeeo00eee! Jongens plaatsten vooral plaatjes van hun favoriete auto's of iets over de muziek die ze het liefste luisterden. Je kon met Cu2 makkelijk veel over een ander te weten komen, mits deze persoon zijn vragenlijstje natuurlijk eerlijk had beantwoord.

Nadeel van Cu2

Het probleem met Cu2 was vooral dat mensen zich verplicht voelden om een bepaalde uitstraling te hebben of bepaalde interesses te hebben. Veel mensen klaagden dat Cu2 eigenlijk hun zelfvertrouwen schaadde. Het ging er namelijk vooral om dat je 'erbij hoorde'. Tegenwoordig is dat minder van belang, hoewel het toch nog gebeurt.

Terug naar overzicht