Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/krabbelmaar.nl/includes/function.php on line 265
Wat is Hyves.nl? | Krabbelmaar.nl
Hyves

Hyves

Vroeger was Hyves echt dé website waar iedereen een account op had en van alles mee deed. Met Hyves kon je ook bijna alles! Foto's en video's delen, je Hyves profiel helemaal pimpen en elkaar krabbelen. Krabbelen was waar het vooral om ging.

Wat kon je ermee doen?

Krabbelen was één van de dingen waarvoor je echt Hyves moest hebben. Krabbels waren korte berichtjes die je op elkaars pagina's kon plaatsen, volgepropt met smileys die door Hyves zelf waren gemaakt. Het was een van de leukste dingen die je met de website kon doen. Ook was het onzettend gaaf in die tijd, dat je je Hyves profiel helemaal naar eigen visie kon aanpassen. Was je lievelingskleur roze? Dan maakte je je hele pagina knalroze!

Tegenwoordig bekend op facebook als Wat ben je aan het doen? was vroeger de WieWatWaar op Hyves. Je kon natuurlijk ook een privébericht sturen via Hyves. Tevens was iedereen blogger. Je kon wanneer je maar wilde een blog plaatsen op je eigen pagina. Net als op het huidige Facebook kon je op je Hyves profiel foto's en posts liken, alleen noemde je dit respecteren. Het ging er dan vaak ook met vrienden over wie de meeste Respects had op een geplaatste foto.

Hyves nu?

Hyves is een website die onder een bepaalde generatie wel behoorlijk wordt gemist. De website is namelijk heel snel een hype geworden en toen iedereen eraan meedeed, verdween het opeens weer. Deze generatie vindt dit natuurlijk ontzettend jammer. Vooral de smileys die door Hyves waren gemaakt worden gemist, maar ook degene die Hyves niet kennen zouden ze missen. Ze konden namelijk bewegen! Er zijn zelfs mensen die petities hebben gestart om Hyves, of alleen de smileys, terug te brengen!

Terug naar overzicht