Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/krabbelmaar.nl/includes/function.php on line 265
Alles over de beste party's op Partyflock | Krabbelmaar.nl
Partyflock

Partyflock

Partyflock is een website waarop je als liefhebber van verschillende vormen house- en dancemuziek terecht kon. Hierop kon je dan zien waar en wanneer de tofste feestjes waren. Als je op stap wilde, ging je dus als eerste even flocken. Werd je op de foto gezet tijdens de party? Dan was deze foto kort daarna te zien op de website. Kortom, als feestganger en muziekliefhebber van deze genres, was Partyflock the place to be.

Party hard met Partyflock

Op de website kon je het allerlaatste nieuws vinden met betrekking tot muziekgenres. Ook was Partyflock een van de eerste social media platformen van Nederland. Je kon namelijk een eigen profiel maken op de website, en op het forum discussiëren met andere flockers. Op dit forum kwamen allerlei topics ter sprake zoals politiek, drugs en natuurlijk ook muziek. Zo kon je met je partyvrienden makkelijk communiceren over naar welke feesten jullie moesten gaan en wie er allemaal mee ging. Er zijn zelfs mensen die elkaar hebben ontmoet via het Partyflock forum en jaren later getrouwd zijn!

Hoe staat het er nu mee?

Het interessante aan dit social media platform is dat het nog steeds bestaat. Hoewel het bezoekersaantal misschien niet zo groot is als dat het ooit was, is Partyflock nog steeds de grootste partywebsite van het land. Wat eigenlijk begon als hobby en oplossing voor eigen problemen van een student in de jaren 90, is nu, meer dan 15 jaar later, nog steeds een enorme zaak! Ook werkt Partyflock tegenwoordig samen met Appic. Dit is een app met vergelijkbare functies als de website. Hierdoor ontwikkelt de website zich nog steeds.

 

Terug naar overzicht